Forstå kunnskap aktivt med optometrist optometry eksamen

Briller

Briller for aksept av Optometry når de fleste er passiv. For å få mer nøyaktige øye testdata, kan vi gjøre noen endringer, for å bli "passive" til "aktiv", som er behovet for å forstå grunnleggende optometry, aktivt med optometrist testing, og respekterer virkeligheten brytning data.


Ofte fokus på grunnleggende kunnskap tillater oss optometry optometry oppnå ideelle resultater, ikke bare trenger å vite noen også må være proaktiv med optometrist optometry kunnskapstesten.


Som anvist i optometry og visuell målsone fiksering. Optiker i fastsettelse av refraktiv, bruker ofte en peker eller språk foreslår at vi bør se på målene, får vi de beste tipsene og støvel kan gjøre det i tide, er det også nødvendig å samarbeide aktivt optometrist sier reell visjon kan se. Bare vår uttalte visjon vil er reell, og opprettholde nøyaktigheten av optometry, få mest nøyaktige og optimal graden korreksjon.


I optometry, bør de som briller også ta hensyn til virkeligheten. Problemsshould ikke bekymre deg, i sammenheng med effektiv kommunikasjon, og deretter søke løsninger, bør kommunisere aktivt og optikere å få mest nøyaktige realistisk optometry graden.