Økt 400-fold i 10 år, hvilken mulighet nye øyne fange?I 2015, inntekter av 164 millioner yuan, netto fortjeneste på mer enn 40 millioner yuan, som en ny OTC-markedet, nye øyne resultater er ikke dårligere enn noen A-aksje selskaper. Ti år siden, da selskapet ble grunnlagt i Tongji University National University Science Park, sin årlige inntekter var bare 37 millioner.

Startet fra digital løsninger av ophthalmica utstyr, en rekke medisinsk utstyr er i Vis rommet med nye øyne. Grunnlegger og styreleder Mr. Tang Delin fortalte forskningsgruppen, han startet selskapet med digital fundus kameraet.

Mer enn et tiår siden, da de digitale kameraene var påvirker tradisjonelle filmen markedsføring, ble det vanskelig for ophthalmica sykehus for å gi filmer for pasienter. Vitne denne, som en equipmentmaintenanceworker i en ophthalmica sykehus, en tanke kom til Mr. Tang: opprette digitale løsninger til tradisjonell film fundus kameraet. En vellykket transformasjonen av fundus kamera fra strekkoder signalet til digitalt signal, ikke bare gjort dyrt utstyr fortsette arbeidet, men også brakt en inntekt på 20000 RMB til Mr.Tang. Innsikten firmaet opportunity, Mr.Tang gikk og startet sin egen virksomhet.Mr. Tang: "disse utstyr var om å bli eliminert fra sykehus som ville ha brukt 500 tusen på digitale maskiner. Men trenger vi ony 80 tusen å gjøre maskiner digital. På denne måten en stor mengde kostnader lagres og vi kan holde opererer teser maskiner. Og det vil også spare mye tid for leger fordi ingen mer film må skrives."Før 2015 er alle fundus kameraer i sykehus film-type, 1200 enheter i Kina og 10000 enheter i hele verden. Til nå, er markedet for digital fundus kameraer utviklet helt.

Foreløpig nye øyne konfronterer et nytt problem: hva å gjøre neste? Mr. Tang tar sikte på en annen ophthalmica maskin--slit lampe. Slit lampe er en nødvendig utstyr for ophthalmica eksamen. Før vi gjør det digitale, finnes det 12000 enheter i Kina og 50000 enheter i hele verden. Hvis digitale transformasjon av kostnadene ved 30 tusen yuan for hver enhet, er markedet størrelsen 1,5 milliarder yuan.


Hva skjer når alle de gamle ophthalmica maskinene har blitt forvandlet? Video-innspillingssystem for kirurgiske mikroskop, registrerer hele operasjonen, som gir en perfekt løsning for medisinsk konflikter. Samarbeider med Zeiss, når Zeiss selger kirurgisk mikroskop, vil et videoopptak system med nye øyne bli kjøpt sammen. Video-opptak systemet kan ikke bare brukes i Oftalmologi, men også i Ortopedi, neurosurgery og andre avdelinger. Det har et stort marked, og en mye mer konkurransedyktig pris enn systemer utenlands.