Mikroskopet vedlikehold

Mikroskopet lyspærer, på grunn av ulike ulike arbeidstimer og beordret til å. Hvis pærer erstattet, husk å null ut systemet, og unngå unødvendig maskin skade. Hver gang du bytter brytere belysningssystemet er lukkes eller lysstyrken til et minimum for å unngå plutselige høy innvirkning skade lyskilden.

For å møte de kirurgiske prosedyrene i valg av kirurgiske området, visningsstørrelse, definisjon av krav, leger kan fortrengning gjennom foten kontroll boardmediation som blenderåpning, brennvidde, høy og lav. Justering når du flytter, sakte, og når den når grenseposisjon, stoppe umiddelbart, Chrono overføring forårsaket skade motorstyring feil.

Mikroskopet bruk etter en tid, felles lås vises død eller løs fenomen, bare felles lås ifølge situasjonen tilbake til normal stand. Før bruk av mikroskopet bør ingen løse ledd rutinemessig undersøkes, for ikke for å skape unødvendige problemer i operasjonen.

Etter hver bruk, bomull rengjøring tørk vekk smuss på mikroskopet eller for lenge det er vanskelig å rengjøre. Mikroskopet dekke Vel, gjør det i et godt ventilert, tørt, støvfritt, ikke-korroderende gass miljø.

Etablering av en vedlikeholdssystem, justert av fagfolk for maintenancechecks på regelmessig basis, nødvendige mekaniske systemer, observasjon systemer, belysning systemer, vise systemer, reparasjon og vedlikehold av kretsen. Kort sagt, vær forsiktig når du bruker mikroskopet, ikke grovt håndtering. Å forlenge operativsystemet mikroskop, måtte stole på personalet alvorlig arbeider holdning og oppmerksomhet og vedlikehold av mikroskopet, slik at det er i orden, å fungere bedre.