Forberedelse glass før hva er Optometry Optometry utstyr brukes vanligvis i prosessen

Før

Før utarbeidelse i våre glass er optometry et must for et program. I mellomtiden optometry er nøyaktig, andre opplevelser enn profesjonell optometrist, optometry utstyr er bra eller dårlig, spilte en avgjørende rolle.


Optometry utstyr nå er det mange, den mest brukte er av følgende klasser, introdusere deg en av en. Slik at alle kan forstå, men også for alle ved utarbeidelse av briller rammer, gjør det enkelt å skille profesjonell optometry enheter eller ikke.


1 visjon, lyskasse bord: instrument for å teste visuell skarphet.

2, når platen: konstituert av optometry tester; test brukes-til å oppdage øye diopter, går å observere og også som nøytralisering test standarder.

3, nær synsskarphet diagram: brukes til å oppdage. og lysboks-type synstest ondifferential diagnostisering av refraktiv status.

4, fokusere en lommelykt: brukes for øye sjekk, som en ekstra belysning. også brukt som observasjon av pupillary lys refleks lys og projeksjon lyskilde ved bruk av hornhinnen refleks punkt.

5, linjaler: måle interpupillary avstand; dobler som briller rammer med linser størrelsen på måleverktøyene.

6, audition: refraction testen, prøve gå seg vert lens verktøy brukes i prosessen;

7 og av skyggen speilet: og kalles netthinnen speil. utstyret har to arter, en for poeng-lignende lys anslag type (kalt poeng som av skyggen speil); en for bandet lys projeksjon type (kalt bandet av skyggen speil), sjekk skygge speil av form for stangen som; profesjonell briller optometry plass i må har som, mens optometry personell må mestre utstyret drift ferdigheter.